Podnik otvárame Dnes o 11:00
Pkhali, badridžani, cukini, plnená paprika.

cuketové rolky s jemnou syrovou plnkou a mätou, podávané s domácou gruzínskou pitou 200/100g

Výber gruzínskych nátierok (z tekvice, repy, špenátu a zelenej fazul´ky) podávané s gruzínskou pitou. 300/100 g

Baklažánové rolky plnené nátierkou z vlašských orechov.

Gruzínske predjedlo z pečených baklažánov, ochutené orechovým sousom s čerstvými bylinkami a a jadierkami granátového jablka.

výber syrov: suluguni, adigejský, syrové korbáčiky, syr nadugi s mätou, parenica, k tomu omáčka z karamelizovaných fíg 500/170g

jemná paštéta z kuracej pečene, servírovaná s tradičným gruzínskym chlebom šoti a čerešňovou omáčkou 200/100 g

studený aspik z hovädzieho a kuracieho vývaru s mrkvou, cibuľou, cesnakom a koreninami. Podáva sa s chrenom, horčicou a čiernym chlebom

Plátky lososa podávané s citrónom.

Filety nórskeho sleďa podávané s opekanými zemiakmi a červenou cibuľkou. 180/200g

Podávný s tatárskou omáčkou a chrenom. 200/100g

Zmes marinovaných lesných húb.

Kapusta, cesnak, cibuľa, jonjoli, kyslé uhorky a paradajky.

Paradajky, uhorky, paprika, cibuľa, reďkovka, petržlen, koriander, bazalka, kôpor.

Pikantná polievka s ryžou, hovädzím mäsom, paradajkami a gruzínskym korením a čerstvým koriandrom.

Tradičný Ukrajinský boršč s hovädzím mäsom. Podávaný s kyslou smotanou, tmavým chlebom, slaninou s cesnakom a zelenou cibuľou. 400/100/40/30 g

tradičná gruzínska kuracia polievka s cibuľou, maslom, vajcom, múkou, octom, cesnakom a koreninami

Polievka z jesetera a lososa, varená s čerstvou zeleninou, ochutená kôprom.

domáci kurací vývar s rezancami, kúskami kuracieho stehna, zemiakmi, mrkvou a čerstvým kôprom

Krémová polievka z tekvice, zdobená tekvicovými jadierkami.

Tradičné lahodné domáce cesto so syrom suluguni vo vnútri, na vrchu s plátkami údeného suluguni.

Tradičné lahodné domáce cesto zapečené so suluguni syrom a mäkkým žĺtkom.

Tradičné lahodné domáce cesto zapečené so suluguni syrom a kúskami hľuzovky.

Jemné cesto plnené syrom suluguni so špenátom, jarnou cibuľkou a čerstvým koriandrom.

Tradičné lahodné domáce cesto zapečené so suluguni syrom.

Tradičné lahodné domáce cesto zapečené so suluguni syrom.

jemné cesto plnené fazuľou s dusenou cibuľkou a gruzínskymi koreninami

jemné cesto plnené zemiakovou kašou, kôprom a zmesou gruzínskych syrov

Pečené tradičné lahodné cesto plnené hovädzim mletým mäsom.

Chrumkavé cesto plnené šťavnatou mletou teľacinou.

chrumkavé cesto plnené šťavnatou kuracou plnkou

Veľká chinkali plnená piatimi chinkali s mixom mletého hovädzieho a bravčového mäsa, vývarom a maslom.

Taštičky s mixom hovädzieho a bravčového mletého mäsa plnené poctivým vývarom.

Taštičky plnené syrom suluguni a maslom.

Taštičky s mletým jahňacím mäsom plnené poctivým vývarom.

Taštičky s mixom hovädzieho a bravčového mletého mäsa plnené poctivým vývarom, v krémovo - hríbovej omáčke.

Taštičky s mixom hovädzieho a bravčového mäsa plnené poctivým vývarom, v krémovo - syrovej omáčke.

Filet jesetera v smotanovo - kaviárovej omáčke, podávaný na ketsi.

hroznové listy plnené mletým hovädzím mäsom a ryžou. Podávané so smotanovo-cesnakovou omáčkou a čerstvým koriandrom

Vyprážané kúsky syra suluguni, podávané s tatárskou omáčkou.

Dusená zelenina s gruzínskymi bylinkami a koriandrom.

Varená červená fazuľa s vyprážanou cibuľkou, gruzínskym korením, podávaná s jonjoli a marinovanou kapustou. 350/70/70 g

kačacie prsia pripravené sous-vide, podávané s hruškou pošírovanou v červenom víne a ríbezľovou omáčkou 200/130 g

Šalát z paradajky, uhorky, červenej cibuľky, ochutený pastou z vlašských orechov a čerstvým koriandrom.

miešaný šalát s chrumkavým vyprážaným baklažánom, červenou cibuľou, koktailovými a cherry paradajkami, čerstvou bazalkou a vlašskými orechmi. Ochutené olivovým olejom a omáčkou narsharab

Zemiakový šalát s majonézou, ktorého obsah tvoria vajíčka, cibuľka, mrkva, uhorky a hovädzí jazyk

Miešaný šalát, restovaná jemná kuracia pečeň, prepeličie vajce, cherry paradajky. S horčicovo-medovou omáčkou

Zmes listových šalátov s marinovaným lososom, krevetami, pomarančom, píniovými orieškami, avokádom, na záver preliaty jemným bazalkovým pestom a dressingom z redukcie pomarančov.

šalát z rukoly, kozieho syra a cherry paradajok, dochutený medovo-horčicovým dresingom a ozdobený karamelizovanými vlašskými orechmi

teľacie mäso dusené s červenou cibuľou v červenom suchom víne a šťave z granátového jablka. Ochutené cesnakom a gruzínskym korením. Podáva sa so zemiakovou kašou zmiešanou so syrom suluguni 300/200 g

Kombinácia bravčového a teľacieho mletého mäsa v čepci, opečeného na panvici s červenou cibuľkou, čerstvým koriandrom a granátovým jablkom.

Zapečené baby kura v cesnakovo-smotanovej omáčke s kôprom.

hovädzia krkovička dusená s cibuľou, paradajkami, paradajkovým pretlakom, gruzínskymi koreninami, pikantnou adžikou, koriandrom, petržlenom a čili papričkou. Podáva sa s čerstvou cibuľou a petržlenom

Baby kura do zlatista opečené pod tlakom, podávané s listovým šalátom a omáčkou adjika.

Jedlo orientálnej kuchyne, ktorého základom je varená ryža a zelenina, ozdobené gruzínskymi bylinkami, podávane s jahňacim mäsom. 400/75 g

Varený hovädzí jazyk, hlivy, cibuľa, smotana, soľ, čierne korenie, sójová omáčka, cesnak, mozzarella a cherry paradajky. Servírované v tradičnej panvici "ketsi".

kuracie stehno dusené s paradajkami, cibuľou, gruzínskymi koreninami, cesnakom, paradajkovým pretlakom, vaječným žĺtkom a koriandrom

Horúca panvička s kúskami bravčového mäska, zemiakov, dochutená koriandrom a gruzínskym korením.

Horúca panvička s kúskami kuracieho mäska, zemiakov, dochutená koriandrom a gruzínskym korením.

Klasický viedenský teľaci rezeň so zemiakovým šalátom.

výber jahňacích kotliet, bravčových a kuracích šašlíkov, bravčovo-hovädzí a kurací ľuľa kebab, opekané zemiaky, grilovaná zelenina a omáčky: satsebeli, adjika, tkemali

Výber šašlíkov z jesetera a lososa, grilovaný pstruh, grilovaná zelenina, zmes listových šalátov, podávaný s omáčkami: narsharab, tkemali, tatárska.

Podávaná na lavaši s malým listovým šalátom a omáčkou adjika.

podávané na lavaši s červenou cibuľkou a omáčkou satsebeli 350/130 g

mleté jahňacie mäso, podávané na lavaši s červenou cibuľkou a omáčkou satsebeli

mleté bravčovo - hovädzie mäso, podávané na lavaši s červenou cibuľkou a omáčkou satsebeli

mleté kuracie mäso, podávané na lavaši s červenou cibuľkou a omáčkou satsebeli

mleté kuracie mäso so syrom, podávané na lavaši s červenou cibuľkou a omáčkou satsebeli

jemná marinovaná bravčová krkovička podávaná na lavaši s červenou cibuľkou a omáčkou satsebeli

šťavnaté vykostené kuracie stehná, podávané na lavaši s červenou cibuľkou a omáčkou satsebeli

jemné marinované mleté teľacie mäso a bravčové mäso so slaninou, podávané na lavaši s červenou cibuľkou a omáčkou satsebeli

Podávaný s malým miešaným šalátom a omáčkou narsharab.

Podávaný s malým miešaným šalátom a omáčkou narsharab.

Podávany s malým miešaným šalátom a omáckou narsharab.

Cuketa, paradajka, paprika, cibuľa, baklažán, šampiňóny.



















1 ks

Tradičný gruzínsky dezert z mäkkého lineckého cesta plnený medom a vlašskými orechami.

Dezert z lístkového cesta s jemným vanilkovým krémom.

Zákusok z jemného cesta, v kombinácii s chutným jogurtovým krémom a medom podľa našej receptúry.

Domáca torta z lahodnej čokolády.

Ľahké piškótové korpusy (pšeničná múka, vajcia, cukor, kypriaci prášok), krém z mascarpone a syra Philadelphia so smotanou, práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Plnka z jahôd s želatínou.

Tradičný gruzínsky jogurt s figovým/ čerešňovým/ dulovým džemom.


Figový, čerešňový alebo dulový.

Med od Batoni Group – tvoj sladký suvenír! 🍯 100 % prírodný, farmársky, plný chuti prírody. Lipový, kvetový alebo agátový? Vyberte si a vezmite si domov. Dostupný vo všetkých reštauráciách Batoni Group!
Lipový, kvetový a agátový.


